Alt i net - Danmarks vildeste pris!

Bestil i dag - Vi leverer i morgen​

Suveræn produktkvalitet

Fuld returret

Volierenet til indhegning af vildt

​Hos Wulff & Co. skræddersyr vi volierenet til alle former for indhegning af vildt såsom agerhøns og fasaner. 

Vores volierenet er fremstillet af UV-behandlede, syntetiske fibre, der er et særdeles vejrbestandigt materiale. Vi holder til i Esbjerg i Jylland, men leverer i hele Danmark.

Skræddersyede volierenet med lang levetid

​De UV-behandlede, syntetiske fibre medfører, at vores volierenet har en særdeles lang ventetid. Du kan vælge skræddersyede volierenet i den ønskede størrelse. Vi kan også levere i mange forskellige maskestørrelser.

Vi har snart 100 års erfaring med fremstilling af net. Oprindeligt var vi et traditionelt vodbinderi, og det var først i 1980, at det blev udvidet med moderne maskiner. 

Herefter blev der produceret alle former for net. Men i starten af 1990'erne er fiskerflåden blevet reduceret, hvorfor der kommer mere fokus på fremstilling af net til andre formål end fiskeri, eksempelvis volierenet.

Bestil gerne en gratis prøve på vores net

​Vi sender gerne en gratis prøve, hvis du er i tvivl og gerne vil se det, før du bestemmer dig. Dog er der fuld returret på alle net. Vi bruger gerne vores lange erfaring i branchen til at vejlede dig, ligesom vi gerne give gode råd. Derved kan du være sikker på, at du får en god løsning, der matcher dine behov og dit budget.

Ring gerne for at få et godt tilbud på netop det volierenet, som du ønsker. Vi kan træffes på telefon 75 12 14 00. Men du kan også skrive til os på e-mail lwulff@youmail.dk.​

Interesseret eller spørgsmål?

Kontakt os på​ 75 12 14 00 eller skriv til os:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Wulff og Co.

​CVR: 15962747

Kontaktinfo

Telefon: 75 12 14 00

E-mail: lwulff@youmail.dk