Alt i net - Danmarks vildeste pris!

Bestil i dag - Vi leverer i morgen​

Suveræn produktkvalitet

Fuld returret

Sportsnet skal være i god kvalitet​

Trænger sportsklubben eller skolegården til nye sportsnet? Hos Wulff og Co. laver vi net i alle afskygninger - både til private og erhverv. Køber du dine net her, er du garanteret et produkt i god kvalitet, der kan tåle de daglige tæsk fra bolde og andre sportsobjekter.

Vi leverer sportsnet i Jylland, Esbjerg og resten af Danmark – de er blot ét klik væk. Det er primært kommuner, der køber sportsnet her hos os, fordi det er dem, der varetager kommunale sportspladser og skolernes domæner.

Net til alle sportsgrene

Der er slet ingen grænser for hvilke sportsgrene, der benytter sig at sportsnet, og derfor leverer vi bl.a. produkter som:

  • Håndboldnet
  • Fodboldnet
  • Ishockeynet
  • Spærrenet
  • Kastegårde​

Er der en sportsgren du ønsker net til, som ikke findes på listen herover, skal du endelig kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig. Fortæl os blot om dit behov - så løser vi det for dig.​

Hvad koster sportsnet?

De net, vi leverer til vores kunder, er produceret efter de mål, kunden ønsker. Derfor er der selvfølgelig forskellige priser på vores sportsnet. Kontakt os, og fortæl om dine behov - så giver vi dig en fordelagtig pris. Vid blot, at vores priser er konkurrencedygtige, og vores produkter er udformet i gode materialer.

Fordi vores produkter lavet efter specifikke mål, er vores levering også lidt længere end normalt. Bestiller du i dag, er du dog garanteret levering af dit produkt inden for otte dage. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Bestiller du sportsnet hos os, leverer vi dine ønskede produkter hurtigst muligt - og så kan du nemt selv montere dem. Er du nysgerrig på en pris på vores produkter, eller har du generelle spørgsmål til fx størrelser og materialevalg, må du endelig kontakte os på tlf. 75 12 14 00 eller e-mail lwulff@youmail.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dine nye sportsnet.​

Interesseret eller spørgsmål?

Kontakt os på​ 75 12 14 00 eller skriv til os:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Wulff og Co.

​CVR: 15962747

Kontaktinfo

Telefon: 75 12 14 00

E-mail: lwulff@youmail.dk