Alt i net - Danmarks vildeste pris!

Bestil i dag - Vi leverer i morgen​

Suveræn produktkvalitet

Fuld returret

Containernet - din sikkerhed ved transport

Skal du fragte skrot eller affald i mindre eller større containere, har du brug for et containernet, der kan hjælpe med at holde det hele på plads. Hos Wulff og Co. tilbyder vi en stor variation af net til alle formål - også containere.

Vi holder til i Esbjerg i Jylland, men leverer faktisk i hele Danmark. Ønsker du at sikre godset i dine containere, kan du trygt benytte dig af os. Vi har specialiseret os gennem flere år og leverer derfor produkter i den bedste kvalitet.

Speciallavede net til kundens behov

Forskellige containere har forskellige mål - og forskellige mål kræver forskellige netmål. Derfor tilbyder vi speciallavede containernet, der passer til størrelsen på din container.

Derudover tilbyder vi net til:

  • Skraldebiler
  • Lossepladser
  • Lastbiler​

Vores net er UV-behandlet, hvorfor de holder til slid fra vejr og vind.​ Køber du dit containernet hos os, får du derfor et speciallavet produkt, der holder i mange, mange år.

Hvad koster containernet?

Ønsker du en nøjagtig pris på vores containernet, skal vi gerne kende målene for det objekt, nettet skal passe til. Når vi kender det, kan vi udforme en god pris til dig. 

Prisen varierer efter behov og type, så fortæl os endelig, hvad du ønsker.

Kontakt os allerede i dag for hurtig levering

Fordi vores net er speciallavede, er vores levering også lidt længere end ved standardløsninger. Bestiller du et containernet hos os allerede i dag, får du det leveret indenfor 8 dage.

Kontakt os på tlf. 75 12 14 00 eller på e-mail lwulff@youmail.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og udformer en rigtig god pris.

Vi ser frem til at sikre godset i din container.​

Interesseret eller spørgsmål?

Kontakt os på​ 75 12 14 00 eller skriv til os:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Wulff og Co.

​CVR: 15962747

Kontaktinfo

Telefon: 75 12 14 00

E-mail: lwulff@youmail.dk